zo 19 januari 2014
| Nieuwjaarsbijeenkomst

Start/aanvang:

00:00

Einde:

23:45

Maximaal aantal deelnemers

54

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van AetA is dit jaar in Den Bosch. Op  zondag 19 januari 2014 bezoeken we het Museumkwartier. Het recente opgeleverde museumcomplex, met het Noord Brabants Museum en het Stedelijk Museum, is gerestaureerd en uitgebreid. 

 

Programma

12.00u Ontvangst Stedelijk Museum (museum opent pas om 12.00 uur) met koffie

12.15u Bijeenkomst in auditorium, met welkomswoord door de voorzitter van AetA, Joke Vos, korte introducties van nieuwe leden, en vooruitblik op de AetA-activiteiten in 2014. Daarna zal Janneke Bierman, architect van het Museumkwartier den Bosch, een toelichting geven op de ontwikkelingen in en plannen voor het Museumkwartier. Vervolgens is er een lunch.

14.00u Rondleiding door het Museumkwartier door Janneke Bierman.

15.30u Stadswandeling olv Geert Bosch die ons naar twee te bezoeken projecten voert en onderweg ons uitlegt wat we nog meer zien.

* project 125 (Hilberink Bosch): woongebouw in de Muntel, toelichting door Geert

* project Spoorknoop, toelichting door Marius van den Wildenberg

17:00u Borrel

 

Optioneel additioneel programma

Voor degenen die al vóór 12.00 uur bijzondere projecten in Den Bosch willen bezoeken: Harrie van Helmond (h.v.helmond@vanhelmondzuidam.nl) heeft een lijstje paraat.

Na het middagprogramma kan er op eigen initiatief nog (gezamenlijk) gegeten worden in Den Bosch.

 

Praktische informatie

We nemen de ingang van het Stedelijk Museum aan de Mortel 4. Rondom het museum zijn (betaalde) parkeerplaatsen in de openlucht en de parkeergarage Wolvenhoek.

Degenen die met de trein komen: het is een klein kwartiertje lopen vanaf het NS-station Den Bosch.